semne

0
0

Am fost împreună cu un băiat timp de 2 ani jumate. În ultimul timp relaţia noastră mergea tot mai rău. Există semne pe care ni le trimite Dumnezeu pentru a ne arăta că nu este omul potrivit pentru noi? Am citit undeva că dacă Dumnezeu nu doreşte unirea a doi oameni atunci căsătoria nu are loc. Aşa este? Vă mulţumesc!

  • ioana ancuta a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

În Tatăl nostru, așa spunem și cerem, ca în viața noastră, să fie voia lui Dumnezeu! Uneori, însă omul insistă, trece peste voia lui Dumnezeu și caută să facă doar voia sa. Rezultatul este divorțul… Dar, sunt și cazuri de ispite, de încercări, când Dumnezeu vrea să vadă de vom rezista unul alături de celălalt.

Nu pot să vă spun ce se întâmplă între Dvs. Nu suntem magicieni și nu ne dorim a fi. Sunt sigur doar de un lucru: Dacă dragoste nu e, nimic nu e! Vă sfătui să verificați foarte și foarte bine sentimentele. Dacă e dragoste reciprocă, lucrurile vor merge, cât de multe ispite nu ar fi. Dar dacă dragostea nu e și mai ales, dacă nu e reciprocă, nu vă chinuiți unii pe alții!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.