0
0

Sărut mâna, părinte. Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastră. Sunt căsătorita de aproape doi ani, avem şi un copilaş, dar de la o vreme nu ne putem înţelege cu soţul deloc, ne certăm de la orice fleac, chiar am ajuns în pragul divorţului. Ţin foarte mult la soţul meu şi el ţine la mine, dar nu ne putem înţelege absolut deloc. Nu aş vrea să divorţăm şi să crească copilul nostru fără familie. Daţi-mi vă rog un sfat ce aş putea face ca să-l alung pe diavolul din familia noastră, cu ce rugăciuni ar trebui să mă rog lui Dumnezeu ca să mă ajute. Mulţumesc din suflet.

  • You must to post comments
0
0

Mai întâi și întâi, vă sfătui să aveți mai multă răbdare, mai multă dragoste unul față de celălalt și la fel de important: Învățați-vă a ierta fraților. Fără de aceste trei virtuți viața Dvs. nu poate să meargă mai departe și nu va merge, cât de mult nu va-ți dori lucrul acesta.

Puteți să vă rugați de dimineață și până seară, dar dacă vă întâmpinați (ca exemplu zic) seara soțul cu fața ”înăcrită”, pace nu ve-ți avea. Dacă ve-ți răspunde la rău cu rău, la fel nu va fi bine. O familie se bazează pe dragoste, încredere, iertare și răbdare. Practicați aceste virtuți și vom mai vorbi după decenii de viață frumoasă alături de copilașii și soțul Dvs!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.