0
0

Simt că îmi ies din minţi. Sunt însărcinată în luna a 9-a, am 3 copii şi soţului nu îi ajung banii pe care îi câştigă să îşi procure ţigări şi băutură, aşa că îmi cere mie bani din ceea ce câştig eu muncind din greu. Totul e o batjocură, simt cum râd diavolii de mine, mă consum foarte foarte tare când vine băut, când vine târziu acasă, când zice că pleacă puţin şi vine după câteva ore beat praf. Nu mai rezist strig de una singură şi îmi vine să ies afară în noapte să îmi strig durerea. Chiar momentul acesta este unul în care îmi vine să strig tare fără să îmi pese dacă mă aude cineva. Eu câştig bani pentru mâncare, nu pentru ţigări şi băutură. Şi aşa nu ne ajung. O bătaie de joc, o mare şi gravă bătaie de joc. Aleargă duhul meu încoace şi încolo şi nu găseşte linişte. Nu mai pot. Nu mai rezist. Sunt sleită de puteri şi foarte obosită.

  • You must to post comments
0
0

Scumpă soră, momente grele, cu toții avem în viață… Îmi pare foarte rău că nu am reușit să vă răspund atunci când aveați nevoie de un răspuns. Astăzi, la sigur că sunteți mamă încă la un copilaș și datorită noii vieți aduse pe pământ, sper că va-ți liniștit.

Vreau să vă readuc aminte de faptul că Dumnezeu nu permite niciodată asupra oamenilor ispite mai mari, decât aceștia le-ar putea duce. Dacă Dumnezeu v-a mai pus în cârcă încă un copil (soțul Dvs.) e penru că vede că-l puteți duce și pe el la poarta raiului. Greu, foarte greu, dar, Dumnezeu anume în neputințele și în slăbiciunile noastre se descoperă! Dumnezeu să vă întărească la toate încercările. Sper, ca cu rugăciune și multă credință să reușiți să treceți peste toate! Rugați-vă și pentru soțul Dvs. sărmanul. Cel mai probabil, nici el nu este bucuros!!!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.