Sarcina in casnicie

0
0

Părinte, sunt căsătorita de 12 ani, avem un copilaş de 5 anişori şi acum am rămas însărcinată de câteva săptămâni, după lungi perioade în care nu am avut relaţii împreună. Din motive cum ar fi: tocmai dorim să ne mutăm, poate chiar să plecăm din ţară, nu suntem hotărâţi, din cauza vârstei (eu 40, soţul 46), soţul nu vrea copilul, că nu-i momentul şi că nu ne poate ajuta nimeni, că nu suntem nicicum cu viaţa organizaţi, etc.. Eu am o siguranţă în mine că nu vreau avort, deşi m-am gândit la opţiune, l-am şi întrebat dacă va divorţa în caz că menţin copilul, el mi-a răspuns că nu, dar nu voi avea suport din partea lui şi ajutor. Vă rog să mă îndrumaţi cum să mă rog lui Dumnezeu să ne ajute. Mulţumesc.

  • Lia a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0
Da poate procedați simplu: arătații un film, cum se omoară copilașii la avort, arătații imagini cu copilașii avortați, arătații exemple de părinți, care au avut doar un singur copil pe care l-au pierdut și acum își smulg părul din cap, pentru că au rămas fără mângâiere, arătații ce se întâmplă în sfârșit cu ucigașii în iad și întrebați-l dacă vrea viză în rândul lor! Iertați-mi duritatea răspunsului, dar nu pot suporta omorul. E prea greu răspunsul pentru întreaga omenire. Râurile acestea de sânge, mai devreme sau mai târziu vor înneca pământul…
Preacurată Născătoare de Dumnezeu, casa pe care Înţelepciunea lui Dumnezeu Sieşi Şi-a zidit-O, dătătoarea darurilor duhovniceşti, ceea ce de la cele lumeşti la cele dinainte de lume mintea noastră o înalţi şi pe toţi la cunoştinţa înţelepciunii îi ridici!Primeşte această cântare de rugăciune de la noi, nevrednicii robii Tăi, care cu credinţă şi cu smerenie ne închinăm în faţa Preacinstitei Tale icoane! Înduplecă-L pe Fiul Tău şi Dumnezeul nostru să le dea mai marilor noştri înţelepciune şi putere, judecătorilor dreptate şi necăutare la faţa omului, păstorilor înţelepciune duhovnicească, râvnă şi buna pază a sufletelor noastre, învăţătorilor smerită înţelepciune, fiilor ascultare şi nouă tuturor duhul chibzuinţei şi al evlaviei, duhul smereniei şi al blândeţii, duhul curăţiei şi al adevărului. Şi acum, maică prealăudată, dă-ne bună sporire a minţii, pe cei aflaţi în vrajbă şi în dezbinare împacă-i, uneşte-i şi pune între ei o legatură de iubire nedespărţită, pe cei rătăciţi din nesocotinţă întoarce-i spre lumina adevărului lui Hristos, povăţuieşte-i frica de Dumnezeu, înfrânarea şi hărnicia, dă-le cuvântul înţelepciunii şi cunoştinţe folositoare de suflet celor ce le cer, luminează-ne cu bucuria cea nepieritoare, Ceea ce esti mai cinstită decat Heruvimii şi mai slăvită decât Serafimii. Iar noi, văzând faptele minunate şi preachibzuita înţelepciune a lui Dumnezeu în lume şi în viaţa noastră, să ne înstrăinăm de deşertăciunea pământească şi de prisositoarele griji lumeşti şi să ne ridicăm minţile şi inimile noastre spre cer, pentru ca, prin ocrotirea şi ajutorul Tău, laudă, mulţumire şi închinare pentru toate să-i aducem Întreit Slăvitului Dumnezeu şi Ziditorul tuturor, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!
Preot Iulian Rață
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.