Intrebare

0
0

Bună ziua, părinte! Mă confrunt cu o întrebare şi nu ştiu ce să fac. Trăiesc cu un băiat de vreo 5 ani şi ceva, de mai multe ori am discutat că trebuie să ne cununăm, dar niciodată cu succes se tot amână de pe toamnă pe primavară şi tot aşa. Relaţia noastră decurgea foarte bine, niciodată nu ne certam sau ceva de genul acesta, uneori şi noi ne miram că totul e bine, unica de la ce putea să înceapă cearta era când eu îl întrebam când ne căsătorim, până întro zi el venind de la serviciu îmi zice că vrea să ne despărţim, singur nu ştie de ce, dar vrea să plece aparte, cu toate că înainte cu vreo lună am primit şi inel de la el. După lungi discuţii în care ambii plângeam, am ajuns la o înţelegere să mai stea cu mine până eu o să-mi revin şi împreună să trecem peste momentul dat, dar e foarte greu să trec realizând că mai stau ultimele clipe alături de el. Au trecut deja 3 săptămâni, timp în care am fost la catedrală mai în toată ziua, dar nu mă pot linişti deloc, nu pot înţelege de ce să fugi de bine, acum nu-mi mai pot găsi liniştea, stau şi mă gândesc ce să fac şi cum să fac să rămânem împreună, daţi-mi vă rog un sfat.

  • Viorica a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, cel mai pedepsit păcat la Dumnezeu este desfrânarea, „Nu vă amăgiţi: Nici desfrînaţii,… nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii,… nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu” (I Cor.6,9).  Iar traiul vostru împreuna nu e altceva decât desfrânare. Mergeți ambii la un duhovnic și mărturisiți păcatul dar să nu îl mai repetați, și urmații sfaturile. Lasați sentimentele voastre pe planul doi și urcați pe cântarul vieții valoarea sufletului.

”Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă-și pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?” (Marcu 8, 36-37)

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.