sarutmana parinte

0
0

La 12 ani sau 15 nu mai ţin minte m-am botezat la adventişti, după câţiva ani nu m-am mai dus la ei şi m-au dat afară. Am 30 de ani şi vreau să mă căsătoresc bineînţeles în religia în care m-am născut ortodoxă. Vroiam să vă întreb părinte ce trebuie să fac? Vă mulţumesc foarte mult anticipat.

  • dana nedecu a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Soră mă bucur că ați conștientizat greutatea păcatului lepădării de Dumnezeu și mă bucur că ați revenit la Ortodoxie. Deși, din cele de mai sus ajung la concluzia că nu ați revenit la Ortodoxie din tot sufletul și din toată inima. Dacă ar fi fost așa, răspunsul la întrebarea Dvs. la-ți fi știut de mult. Am în vedere că, ați fi mers deja la Biserică, la un preot ca să întrebați cum să rezolvați problema!

Ei, oricum, nu vreau să vă țin doar morală, vreau să mă bucur sincer pentru revenirea Dvs. Vă sfătui, m-ai întâi să mergeți la un preot, să-i povestiți istoria Dvs. și să-l rugați să vă facă reprimirea în Ortodoxie prin Taina Mirungerii. Apoi, neapărat să vă mărturisiți și să vă împărtășiți din Dumnezeieștile Taine, adică din Trupul și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos. După aceasta, ve-ți putea primi cu inima împăcată și Taina Sfintei Cununii. Sper din tot sufletul să deveniți o creștină practicantă, nu o creștină doar cu numele de ortodox, dar fără viață de adevărat creștin! Ar fi frumos, să fiți și un Apostol al Domnului….

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.