0
0

Bună ziua, părinte, am nevoie de un sfat sau de o îndrumare, eu fac parte dintr-o familie cu o situație grea, dar problema cea mai mare ține de fratele meu care are 15 ani. Face niște fapte de care ne este rușine, nu vrea să înțeleagă nici într-un fel ce e bine și ce e rău, îmi este foarte greu să spun și să conștientizez, dar crește un monstru, încercăm să-l mai luăm la biserică, dar nu vrea nicidecum. Acum câteva zile, de mama mea s-a apropiat o doamnă (care ghicește) și i-a spus că are legat un blestem de 8 ani, care se răsfrînge asupra întregii familii. Dacă aceasta este cauza tuturor necazurilor ce apar zi de zi în familie cum trebuie să procedăm? Mulțumesc anticipat.

  • emanuela a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Păi, în primul și în primul rând, să vă mărturisiți și Dvs. și mama că va-ți încrezut în niște vrăjitoare și ați plecat urechea spre sfatul lor! În al doilea rând, ar fi minunat ca să-l atrageți și pe frățiorul Dvs. cât mai des la Taina Sfintei Spovedanii, la Hristos, care este Doctorul Sufletelor și a trupurilor noastre! 

Nu în ultimul rând, vă îndemn să citiți cât mai des posibil Acatistul Sfântului Bonifatie, care a fost și el greșit înaintea Tatălui Ceresc, dar a știut să se pocăiască și Paraclisul Maicii Domnului!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.