0
0

Sunt însărcinată cu al patrulea copil. Soțul îmi reproșează că de ce vreau să fac 100 de mii de copii și că el se va steriliza fără acordul meu, sau că nu se va mai culca cu mine. Am ajuns o amenințare pentru liniștea lui sufletească, că rămân însărcinată e o mare urgie pentru el. Cu vorba nu te înțelegi cu el. Ce-i de făcut ca să-și schimbe părerea?

  • You must to post comments
0
0

Soră, îmi pare foarte rău că nu ați avut înțelepciunea de a discuta de la început, încă înainte de Taina Sfintei Cununii toate aceste aspecte. Și desigur că e foarte urât și din partea soțului Dvs. care nu a înțeles și nu a ascultat textul rugăciunilor de la Taina Sfintei Cununii, unde s-a spus cu multă claritate: ”Să te înmulțești ca Iacov”, ori Iacov a avut 12 copii și nu s-a temut să-i facă și nu s-a gândit cu ce-i va crește pentru că știa că cu el este Dumnezeu!

Vă îndemn la rugăciune soră, să vă rugați cât mai mult Bunului nostru Dumnezeu pentru soțul Dvs., ca Dumnezeu să-i lumineze mintea și să-l umple de dragoste față de copilașii cu care l-a binecuvântat Dumnezeu. Părinții mei au născut tot patru, iar pe alții 4 i-au avortat. Astăzi, plâng cu lacrimi amarnice pentru copilașii cei avortați, pentru că înțeleg destul de bine că aveau să-i crească și pe aceea… Păcatele tinereților și ale neștiinței…

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.