Religii

0
0

De ce dacă am nevoie de o Biblie ortodoxă trebuie să o plătesc, pe când alte culte nu vând Cuvântul lui Dumnezeu? De ce vă trădaţi ţara şi neamul românesc (asta dacă nu cumva sunteţi ruşi) şi aveţi ca stăpâni Moscova, şi nu Patriarhia Română aşa cum ar fi normal? Acum înţeleg de ce credincioşii ortodocşi din Transnistria (ruşi) au vărsat sângele fraţilor (sau nu sunt fraţi?) ortodocşi români de la vest de Nistru? De ce ortodocşii ruşi din Bălţi, foarte agresivi i-au bătut pe ortodocşii români (moldoveni) în propria lor ţară. Asta este dragostea creştin-ortodoxă de care faceţi caz tot timpul? De ce Mitropolitul Marchel urează noroc locuitorilor oraşului Bălţi la zilele oraşului?

  • Burebista a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu Mitropolitul, ci Episcopul Marchel. Nu vindem Cuvântul lui Dumnezeu, ci cartea, care costă, pentru a fi editată, etc. Și apropo, dacă tot e vorba de pretenții, aflați vă rog că și cei din Patriarhia Română, tot o vând. Vezi aici. Așadar, nu are nimic vânzarea Bibliei, cu Patriarhia Rusă sau Română. Iar de înțeles, nu înțelegi tu nimic sărmane frate, sau, cel puțin mai ai de crescut, măcar până la statura lui Burebista ca să înțelegi ceva.

Eu te sfătui să încerci să te rogi, să încerci să înțelegi ce înseamnă a crede și a iubi, indiferent din care Patriarhie face parte cutare sau cutare, pentru că tot ortodox e. După cum vezi, nu căutăm de ce naționalitate sau din ce Patriarhie este cel ce ne adresează o întrebare. Pur și simplu, cercăm să fim de folos. Cearcă să fii și tu de folos fraților tăi, fără a critica sau judeca. Va fi mai mântuitor pentru sufletul tău și pentru sufletul celor din jurul tău. Nu uita – Dumnezeu este iubire și: ”Daca zice cineva: iubesc pe Dumnezeu, iar pe fratele sau il uraste, mincinos este! Pentru ca cel ce nu iubeste pe fratele sau, pe care l-a vazut, pe Dumnezeu, pe Care nu L-a vazut, nu poate sa-L iubească.” Acuma, cred că lucrurile s-au așezat la locul lor. Ai destulă sămânță și dacă ve-i fi pământul cel bun, o ve-i face să rodească în sufletul tău! Cu iertare frate Burebista! Sper să fii un Burebistă al Ortodoxiei, nu doar ascuns sub acest nume…

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.