ce sa fac?

0
0

Bună ziua, părinte! Am 28 de ani şi vorbesc de aproape 2 ani cu un băiat care e pe sufletul meu, dar gândindu-ne la căsătorie în viitorul apropiat îmi fac tot felul de gânduri. Nu ştiu cum ar putea primi părinţii mei o asemenea veste ţinând cont că ei nu consideră întru totul că acest băiat este ”de nasul meu” deşi este un băiat minunat. Cel mai rău este că plec urechea la tot ce mi se zice şi deşi îl văd şi îl preţuiesc pentru ceea ce este şi eu mă întreb în sufletul meu dacă este potrivit pentru mine sau dacă ceea ce simt pentru el este iubire cu adevărat. Ştiu sigur că vrea să mă ceară în căsătorie anul acesta şi deşi îmi doresc tare mult să am şi eu familia mea, la fel de tare mă şi îndoiesc. Nu ştiu cum aş putea să îmi dau seama dacă este sau nu el cu adevărat potrivit mie pentru o eventuală căsătorie. Nici nu aş şti ce întrebare să vă adresez mai exact, cred mai degrabă că aş avea nevoie de un sfat. Vă mulţumesc!

  • loredana a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Să vă convingeți că vă iubiți unul pe celălalt! Dacă nu e dragoste reciprocă, nu vă căsătoriți! Dacă e dragostea reciprocă, atunci nu mai contează ce vor zice cei din jur. Aveți ani destui, pentru a lua o decizie desinestătător!

Iar dacă dragostea nu e reciprocă, atunci niciodată nu ve-ți putea accepta defectele sau neputințele lui, motiv din care viața Dvs. va fi un tărăboi întreg.

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.