Ganduri.Tulburare psihica.

0
0

Părinte, felicitări pentru tot ceea ce faceţi în cadrul acestui site. Aş vrea şi eu un sfat, un mic răspuns. Îmi vin gânduri mereu, sufăr de tulburare obsesiv-compulsivă (mi-au zis doctorii psihiatri). Se manifestă prin gânduri repetitive, urâte, false, eronate care nu vin cu voia mea. M-am săturat. Sunt gânduri legate de păcat, fărădelegi, etc. Eu sunt un băiat cuminte, liniştit dar de 4 ani mă încearcă gândurile astea. Mă nelinişteşte, am avut şi depresie, mă tulbură. Fac rugăciuni, merg dar nu asa des la Biserică. Am cărţi duhovniceşti. M-am săturat. Ce să fac? Sunt trist. În fiecare zi îmi vin. Mereu îmi vin. Mai multe sau mai puţine, depinde. Daţi-mi vă rog un sfat, recomandare. Iau tratament de la doctor, sunt elev şi am 18 ani. Vă rog frumos să nu ocoliţi această întrebare. Vă mulţumesc din suflet!

  • You must to post comments
0
0
Pleacă la o mănăstire pentru vacanța de vară. Nu vă trimit să vă călugăriți, Doamne ferește. Dar după cum știți, mănăstirile, sunt niște spitale duhovnicești, unde perfect poți să rămâi doar tu și Dumnezeu. O să simțiți o ușurare nemaipomenită, ajutând la una desfășurare a vieții monahale, participând la slujbe, rugându-te la lumina căndeluței aprinse. Crede-mă, clipele petrecute în mănăstire vă vor rămâne în memorie pentru toată viața, iar refacerea spirituală, va fi prețul acestui timp.

Vedeți o mănăstire unde viața duhovnicească e bine pusă la punct. O să rămâneți impresionat, dar și refăcut și chiar flămând, de a mai reveni acolo măcar din când în când! Cu noi este Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.