0
0

Hristos a Înviat! Am o problemă pe care nu o prea pot rezolva singură. Nu pot să iau o decizie, adică am 16 ani şi vorbesc cu un băiat de 27, să ascult de părinţii mei, care îmi spun să merg cu mama în Italia şi să termin orice legătură cu el, sau să rămân cu el, care este foarte gelos, cam consumă alcool, este agresiv şi nu are încredere în mine, vorbim de 3 ani, dar s-a purtat urât şi am avut probleme din cauza geloziei lui, s-a ajuns chiar să mă bată. Eu nu vreau să am o familie şi să fie traumatizată din cauza că fac o mare greşeală acum şi să o regret mai târziu. Aş vrea să merg cu mama sunt sigură, dar când el este în preajma mea nu mai vreau. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine, nu ştiu pe cine să ascult pe părinţi sau pe el. Nu mă pot hotărî de loc ce ar fi mai bine să fac. Vă rog să mă ajutaţi cum vă va îndruma Bunul Dumnezeu, aş vrea să fac o alegere să îi placă şi Bunului Dumnezeu, să nu păcătuiesc înaintea Lui. Vă mulţumesc din toată inima, să vă călăuzească Bunul Dumnezeu în tot ce faceţi!

  • Ana Maria a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Ana Maria, te rog foarte și foarte mult, nu te supăra pe mine pentru cuvintele mele, dar, trebuie să-ți spun, ca să mă fac înțeles: Dacă ești proastă, rămâi cu el. Scumpă soră, încă nu ești căsătorită și deja a dat în tine, dar ce crezi că va fi mai pe urmă? El încă nu are nici un drept documentar asupra ta și deja îndrăznește să facă așa ceva, nu cumva crezi că documentul o să-l facă mai bun? Trăiește-ți tinerețea fată dragă, roagă-te lui Dumnezeu să te ajute să uiți de el și să afli un băiat care te iubește și care să-ți fie alături nu care să te distrugă…

Încă odată cu iertare pentru duritate, dar dacă nu ve-i ține cont astăzi de sfatul meu, o să ți-l aduci aminte toată viața!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.