0
0

Sărut mâna Părinte. Am o problemă care-mi pune capăt zilelor în durere. Vă rog să-mi dați un gram de speranță pentru că sunt lipsit în aceste moment. Fata pe care o iubesc m-a părăsit în urmă cu două luni. M-a părăsit pentru altcineva. O iubesc atât de mult încât aș ierta-o, și aș primi-o cu brațele deschise fără să-i reproșez nimic. De când a plecat îmi petrec aproape toată ziua rugându-mă că ea să se întoarcă însă cu zi ce trece e tot mai departe. Cu zi ce trece mă uită mai mult. Timpul trece și speranța moare la fel și eu. Mă rog Lui Dumnezeu cerând această minune, însă îmi este din ce în ce mai rău, mă rog Domnului să mi-o aducă în viață din nou, însă e din ce în ce mai departe. Părinte mă sting. Acum simt că nici Dumnezeu nu mă ascultă și și-a întors fața de la mine, nu mai suport încă o zi să treacă. Părinte dă-mi te rog un gram de speranță căci încep să-mi pierd speranță și credința odată cu timpul ce trece și persoana pe care o iubesc se îndepărtează mai mult.

  • You must to post comments
0
0

Fratele meu, nu fă prostia asta! Doar zici în rugăciunea Tatăl nostru ca să fie voia lui Dumnezeu în viața noastră. Crede-mă! Tot ce e posibil că așa e mai bine. Astăzi, o să o ierți și va fi creștinește și va fi bine. Dar, dacă toată viața ea va fi o pasăre călătoare, oare tot ve-i ierta?

E foarte dureros ceea ce îți spun mai jos (pentru mine ca preot și păstor al comunității date), dar cu vre-o două, trei luni în urmă, un bărbat din sat sa sinucis (zice lumea, eu nu știu că pentru faptul că femeia sa îl înșela). Știi, nici Dumnezeu nu voiește și nici eu, ca să ajungi într-o așa situație. Dumnezeu știe mai bine viitorul, trecutul și prezentul nostru. De aceea, te rog mult, roagă-te lui Dumnezeu nu pentru ca ea să revină la tine, ci pentru ca Dumnezeu să-ți trimită pace în suflet și un alt suflet, care să te prețuiască și să nu te lepede la primul pas pentru oricare altcineva!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.