..........

0
0

Hristos a înviat părinte. Am şi eu o întrebare pe care aş vrea sa v-o adresez sau mai bine zis un sfat care aş vrea să vi-l cer. Am doar 17 ani şi am fost cerută acum 2 săptămâni în căsătorie de un băiat de 23 de ani cu care suntem împreună de un an. Am acceptat cererea lui, dorindu-mi şi eu să formăm o familie, însă părinţii mei plâng şi se îngrijorează că sunt încă mică. Suntem creştini şi cunoaştem urgia păcatului desfrânării, însă l-am făcut şi mă gândesc că ispitele care ne vin ar putea fi din cauza acestui păcat. La toamnă vrem să facem nunta, să ne cununăm până atunci pentru ispăşirea acestui păcat ce să facem?

  • You must to post comments
0
0

Păi, să vă mărturisiți dragii noștri și să cereți canon de pocăință de la părintele duhovnic! Acesta este începutul vrednic al pocăinței. Mai apoi, să și lepădați păcatul și să mai și făgăduiți să nu-l mai săvârșiți. Iată aceasta va fi adevărata pocăință!

Ce ține de căsătorie, părinții mei, au avut practic aceeași diferență de vârstă. Trăiesc până astăzi, au avut încercări, succese și insuccese în viață, dar trecând peste toate au avut roade frumoase. Vă sfătui să vă convingeți că știți a iubi și sunteți iubită. E cel mai important! Dumnezeu să vă ajute!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.