Pacate

0
0

Hristos a Înviat! Scuzaţi, părinte, mai am o întrebare..şi nici nu ştiu cum să încep. S-a întâmplat când aveam 5 ani. M-am trezit din somn şi nu reuşeam să adorm iarăşi căci aveam o mare frică să dorm singură. Atunci am întrebat pe fratele meu (care este cu 5 ani mai mare decât mine) dacă aş putea dormi cu el. Atunci el m-a întrebat dacă ştiu ce înseamnă să faci sex, frica mea de a dormi singură era aşa de mare că m-am culcat cu fratele meu. Acum aş dori foarte mult să mă spovedesc, şi aş vrea să ştiu dacă acesta este un păcat? Este păcatul meu? Trebuie să îl mărturisesc? De ani de zile sufer de depresie. Prima dată când m-am gândit la sinucid aveam doar 14 ani. Acum am 29 de ani şi aceşti ultimii 15 ani trăiesc cu gândul la sinucidere. De 2 ori am fost foarte aproape. Am o suferinţă enorm de mare. Nu simt nimic, mi se pare că sunt de piatră. Mă simt ca şi cum aş fi moartă, deci nu am nici o emoţie. Am o frică foarte mare că o să înebunesc. Am gânduri foarte urâte. Vă rog, ajutaţi-mă. Ce pot să fac în cazul meu? Vă mulţumesc mult pentru răspunsul Dumnevoastră.

  • You must to post comments
0
0

Povara păcatului… Alfel, nu pot numi sentimentele pe care le încercați! Soră, e foarte și foarte important, să vă mărturisiți. Fără de supărare, dar trebuie să faceți o mărturisire generală, din copilărie până în prezent, din acele triste clipe, când s-a întâmplat necazul Dvs! Mai ales, că acuma am pășit în postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, vă sfătui să țineți postul și să mergeți să vă mărturisiți și să primiți cât mai des Dumnezeieștile Taine. Hristos, o să vă aducă liniștea și pacea mult dorită în sufletul Dvs! Chiar astăzi, recomandam cuiva să citească viața Cuvioasei Maria și Acatistul ei. Să vedeți, cât de minunat și radical a fost schimbată viața ei după ce s-a apropiat de Hristos!

Vedeți și materialul despre depresie, vedeți-l și pe cel despre sinucidere. Dar cel mai important, înțelegeți vă rog că Dumnezeu vă iubește și vă așteaptă! Imediat ce o să vă întoarceți cu fața  la el, viața Dvs. va lua o cu totul altă întorsătură!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.