Buna ziua

0
0

Vreau să vă întreb dacă este păcat să trăim împreună şi să nu fim căsătoriţi? Mai ales că avem şi un copil. Părerile au fost împărţite şi deaceea am decis să vă întreb pe Dvs. Sunt împreună cu soţul meu de 7 ani, avem doar cununia civilă, avem un copil de 4 ani amândoi lucrăm şi ne dorim să strângem bani să facem o nuntă frumoasă, dar problema e că parcă tot ce câştigăm nu avem parte mereu se iveşte câte o problemă şi am stat şi m-am gândit dacă nu din această cauză, nu avem parte de nimic pentru că trăim în păcat. Vreau să vă mai întreb dacă pot face nunta doar eu şi soţul şi naşii, iar peste un an-doi putem face nunta cum ne dorim, dar să mai putem merge la biserică macar să ne mai binecuvânteze sau să ne poate ţină o slujbă? Vă mulţumesc.

  • Florentina a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Tot ce este în afara Tainei Sfintei Cununii, este fărădelege, păcat și urâciune înaintea lui Dumnezeu. Fără de Taina Sfintei Cununii, nu veți reuși nimic în viață, sau tot ce ve-ți dobândi, de la diavolul va fi…

Nu merită să vă jucați cu fericirea familiei Dvs. Lăsați păcatul, cununați-vă ca să fiți corect înaintea lui Dumnezeu și nu ve-ți mai munci singuri, ci Dumnezeu va fi cu voi!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.