0
0

Părinte grea viață, am început a crede că sunt drac de aceea mă lasă Domnul pe aici, drac între draci. Dacă înainte mărturiseam că ortodoxia este credința cea dreaptă, acum mărturisesc că draci suntem și dacă nu avem o relație cu Domnul nu ne mântuim… mi-e greu și când mi-e bine, nu sunt deznădăjduită știu că acum e timpul meu să devin bună, dar multă spurcăciune zace în mine … rugați-vă să-mi dea Domnul răbdare. Țin să precizez că înainte blestemam toți care îmi făceau rău (spuneam să le dea Domnul după sufletul lor), acum începui să mă blestem pe mine 🙁 am început să vreau să beau, să uit adevărul ăsta, că drac sunt și împotriva Domnului greșii. Dar și beata acest sinistru adevăr îmi zace în minte și nu-mi dă pace (mă îmbăt doar pentru a putea face dragoste cu soțul). Grea viață părinte și nu există loc pe pământ unde să găsești pacea, rămânem noi dracii, draci între draci. Iată taina cea ascunsă, iată dracii că nu vor Dumnezeu, iată -mă pe MINE DRACUL că mă pocăiesc … mare ești Dumnezeul meu că mă poți iubi, tu mă iubești în toată urâțenia și-n distrugerea ce eu am făcut-o, dar departe sunt eu de mântuire și mult mai am de dus, că legea iubirii nu-mi place. Sper să ne vedem în rai dragi cititori!

  • You must to post comments
0
0

Dragă şi scumpă, soră, toată lumea caută pacea lăuntrică și fiecare și-ar dori să o dobândească cu multă ușurință și confort. Dar ea nu va veni pănă ce Dăruitorul Cel de Sus nu o va da. Pacea lăuntrică este o comoară mare și de neprețuit și ea nu poate încăpea în omul plin de griji lumești, agitat, tulburat, învârtoșat, mânios, rece. Deci pentru ca să aveţi pace trebuie să munciţi asupra sine. Să munciţi mult şi mereu cerând ajutor de la Dumnezeu. Nu e neapărat pentru a dobândi pacea să cautaţi alt loc pe pâmânt, sau în alte împrejurări. Încercaţi să vă revedeţi propria viaţă şi trăire şi să vedeţi ce nu e bine în ea, căci nu e atât viaţa de grea pe cât o facem noi. Dacă am alege să ducem o viaţă plăcută Lui Dumnezeu, nu vom avea mustrări de conştiinţă, nu vom fi tulburaţi şi vom încerca să fim mereu plăcuţi doar Lui. Şi nicidecum nu putem dobândi pacea prin intermediul alcoolului, sau a altor păcate. Astfel doar agravaţi situaţia. Mărturisiţi-vă curat, parcticipaţi regulat la sfânta şi dumnezeiasca liturghie şi încercaţi să le faceţi pe toate cu gândul la Dumnezeu.

Şi, da, Dumnezeu vă iubeşte, doar oare nu merită să încercaţi îi dvs să răspundeţi Domnului tot prin dragoste? Să lăsaţi în sfârşit tot ce este urât şi în sfârşit să duceţi o altă viaţă, una cu şi alături de Hristos!

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.