0
0

Bună ziua. Părinte. Am un fiu nebotezat, dar i-a venit rândul cununiei, cum am putea face ca să fie totul creştineşte? Daţi-ne un sfat, vă rugăm şi vă mulţumim.

  • galina a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Soră Galina, îmi pare foarte și foarte rău că ați ajuns la o astfel de situație. E un mare minus Dvs., pentru care ar fi cazul să vă pocăiți cam toată viața de mai departe! Nu e bine soră, ca să vă lăsați copilașul atâția ani de zile fără de Hristos.

Dacă sunteți din Chișinău, mergeți la Biserica Sf. Dumitru de la Botanica! Acolo, vorbiți cu părintele Pavel Borșevschi, rugați-l să vă ajute! Mai întâi, copilul Dvs., trebuie să primească Taina Sfântului Botez, după care va primi și Taina Sfintei Cununii. Este bine să meargă la această Biserică pentru că acolo este și Baptisteriu pentru botezul maturilor, cât și personal, care vă va putea da cele mai minime cunoștințe despre frumusețea Ortodoxiei! Dacă nu, mergeți la Biserica din localitatea Dvs. și rugați-l pe părintele să vă ajute! Sunt sigur, totul va fi bine, cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă fiul Dvs. crede în Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.