relatie

0
0

Bună seara! Cristiana mă numesc, am 25 de ani şi de 2 ani am o relaţie cu un băiat care m-a transfromat rău de tot, citeşte biblia satanică, vorbeşte mult despre sinucidere, e depresiv. Până să îl cunosc, eram alt om, mă bucuram de cel mai mic lucru din viaţă, iar acum sunt morocănoasă nu-mi mai place nimic. M-a dus la clavăzători parcă m-a legat de ochi şi de mâini îmi controlează totul, mă manipulează şi acum vrea să ne despărţim pentru că stie că mă face să sufăr deoarece sunt foarte ataşată de el, în ultima vreme a devenit indiferent cu mine pentru că ştie că eu îl caut. De câte ori vorbesc cu el mă simt rau, chiar şi când mă întâlnesc cu el. Are diverse cărţi de magie neagră, cunoaşte multe prostii şi mi-e teamă să nu se fi jucat cu mintea mea. Are şi un anturaj cu nişte oameni fără frică de Dumnezeu, atei, satanişti, clarvăzători…ce mă sfătuiţi să fac?

  • You must to post comments
0
0

Păi, aici, sunt două ieșiri din situație. Prima, e să fugiți cât mai departe de el, pentru că are toate șansele să vă piardă sufletul și mâine, să luați proasta decizie de a sări de pe un bloc. E în stilul sataniștilor și mai ales a diavolului. Aceasta, ar fi prima variantă și să mă ierte Dumnezeu, dar cea mai reală – fugiți cât nu v-ați pierdut sufletul.

A doua variantă e să vă luptați pentru ridicarea lui din greutatea și strășnicia păcatului! E clar că această luptă vă poate aduce mântuire și Dvs. și lui, dar în același timp, vă poate provoca cu multă ușurință să cădeți și Dvs. Zice Sfânta Scriptură: ”Voi, cei duhovnicești, ajutații pe frații voștri, având grijă și de voi să nu cădeți…”. Așadar, marele pericol, este să cădeți și Dvs. Iar din cele relatate mai sus, înțeleg că sunt toate șansele, pentru că el deja și-a lăsat amprenta negativă în sufletul Dvs….

Decizia vă aparține, numai nu uitați că aveți de ales între viață și moarte, între rai și iad, între Hristos și mamona…

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.