boala

0
0

Bună ziua, părinte, Am şi eu o întrebare, acum doi ani soţul meu s-a îmbolnăvit de o boală care atunci la moment aparent părea să nu fie atât de gravă, dar au trecut deja doi ani şi el se simte din ce în ce mai rău, medicii i-au spus un diagnostic, dar totuşi nu ştiu de ce rămân rezervaţi în ceea ce priveşte tratamentul. Acum o săptămână aceştia l-au anunţat în urma unei investigaţii că boala avansează şi că este necesară o intervenţie chirurgicală. Sunt foarte neliniştită şi aş vrea să mă sfătuiţi în afară de postul şi rugăciunea care trebuie făcute cu regularitate poate este ceva de plătit la Sfânta Biserică care să-l întăreasca şi să îl ajute atât cu operaţia cât şi cu tratamentul în general.Vă mulţumesc din suflet.

  • victoria a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, este foarte bine să vă rugați dar , nădejdea principală să vă fie la Dumnezeu fără de care nimic suntem, apelați și la biserică pentru a da o putere mai mare rugăciunii, unde se roagă 2 sau 3 în numele Domnului , acolo și prezența lui Dumnezeu este , deci rugați preotul să îl pomenească la proscomedie, pe soțul bolnav.Iar dacă aveți posibilitate să vină preoții să citească Taina Sfântului Maslu.

Este cineva bolnav între voi ? Să cheme preoţii Bisericii si să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav si Domnul îl va ridica, si de va fi făcut păcate se vor ierta lui. (Iacov 5, 14-15)

Prot Victor Mhalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.