Vremurile de astăzi

0
0

Hristos s-a înălţat! Părinte, de curând am văzut o înregistrare video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G6xLGpnS66E Vreau să ştiu părerea dvs căci m-a înspăimîntat scena aceasta şi mai ales de la minutul 4:05. Ştiu că pentru fiecare din noi sfârşitul poate fi chiar azi, dar poate e adevărat ce zice acest preot? Adică, am mai auzit că mulţi preoţi şi călugări tac despre vremurile de acum ca să nu înspăimînte lumea, însă chiar o fi atât de grav?

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua și cu iertare de răspuns întârziat, dar mai bine acum decât niciodată, nu? Smile Acum să fim serioși: din păcate e ceea ce atenționează atâți sfinți părinți și nu e cazul să ne înspăimântăm dacă ducem o viață plăcută lui Dumnezeu, de nu trebuie să facem o alegere cât mai curând și să ne îndreptăm viața, alegând convețuirea în dragostea lui Hristos. Fiecare din noi vom da răspuns pentru aceste vremuri de cumpănă, deaceea scăparea este în Domnul și numai la El! Și dacă Îl avem de partea noastră, de cine să ne temem?! Sfârșitul oricui e însăși moartea sa, la ea să cugetăm și să ne pregătim sufletește și trupește, de restul se va îngriji mila lui Dumnezeu!

Fiecare să ridice atât cât poate duce, restul le va rândui Domnul, important e să nu cădem de la sfânta noastră credință ortodoxă!

prot.Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.