0
0

Sărut mâna, Părinte! Părinte, noi toţi oamenii suntem egali în faţa lui Dumnezeu? De ce vă întreb asta?! De ce la unii oameni Dumnezeu le dă de toate adică: sănătate, loc de muncă stabil, fericire, împlinirea tuturor dorinţelor, o prietenă, succes pe toate planurile, chiar dacă respectivii  nu sunt chiar un model de creştin ortodox, poate acei oameni nu merg la biserică, nu se roagă şi totuşi au ce îşi doresc şi la alţii care poate încearcă să se roage, să fie creştini ortodocşi pe placul lui Dumnezeu sau nu, totuşi aceeia poate nu am toate de mai sus. Nu au loc de muncă, nu am împlinirea dorinţelor şi altele pământeşti! Părinte, oare Dumnezeu după ce criteriu ne dă pe lumea asta pământească? Dacă suntem egali în faţa lui Dumnezeu, de ce nu toţi suntem la fel, de ce unii sunt mai fericiţi şi alţii mai nefericiţi? De ce unii au loc de muncă stabil şi preferat loc, de ce unii au succes în viaţa privată, au iubite, soţie..etc.. de ce unii se simt împliniţi şi alţii nu?? Mulţumesc anticipat!

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Deaceea că sunt răsplătiri pământești, dar sunt și cele cerești! Dvs de care doriți să aveți parte mai mult?! Ca un exemplu mare și explicativ să privim viața lui Iisus pe pământ: cum a fost ea? Și cred că răspunsul deja e evident! Domnul căuta să ridice făptura Sa la cele cerești, nu-i lăsa să se lege de cele pământești, care trec ca floare câmpului. Sunt însă cazuri, când unor oameni plăcuți lui le răsplătește și din viața aceasta. Însă pe cei necredincioși îi lasă în grijile și plăcerile lor, ca să fie fără răspuns la Judecata de Apoi.

Nu spune oare apostolul Pavel: iar cei nedrepți să nedreptățească mai departe și sfinții să se sfințească?! Alegeți o cale din două și țineți-vă de ea, fără să vă uitați prin părți și să vă comparați cu alții. Fiecare va răspunde de ale sale și de sine. Doamne ajută.

prot. Victor Mihalachi 

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.