caut liniste

0
0

Sunt tânăra, am 21 de ani. Cred în Dumnezeu, dar nu merg la biserică foarte des. Am destule păcate până la vârsta asta consider eu. Am nevoie să vorbesc cu cineva şi m-am gândit că un intermediar al Domnului m-ar putea ajuta. Am minţit de mai multe ori şi am luat bani care nu mi se cuveneau (de la părinţi, bunici şi sume minore), dar nu i-am muncit şi mă macină foarte tare acum. În ultimul timp nu-mi găsesc liniştea şi caut o cale să ajung mai aproape de Dumnezeu. Am nevoie de un sfat. Mă puteţi ajuta? Mulţumesc.

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Da, vă putem ajuta îndreptându-vă pașii către o mare Taină a bisericii noastre ortodoxe: Taina Sfintei Spovedanii. Deci, căutați-vă un duhovnic și cu căință spuneți-vă toate păcatele din copilărie. Începeți viața de la foaie albă cu sufletul curat.

Ceea ce simțiți dvs prin mustrarea conștiinței se poate explica astfel: o chemare a lui Iisus. Domnul stă la ușa inimii dvs, de auziți glasul Său deschideți-vă inima și lăsați-L să intre. Faceți-vă inima locaș al Domnului prin viața plăcută Lui! Cu Doamne ajută!

prot Victor Mihalachi 

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.