farmece

0
0

Bună ziua, vă scriu cu scârbă în suflet. De ceva timp am probleme cu soţul, el se poartă ciudat, nu îl interesează ce fac copii, ce se întâmplă-n casă, ce avem de mâncare, strigă la mine, îmi zice cuvinte urâte, de câteva ori a încercat să ridice mâna. Chiar aseară am încercat să vorbesc cu el în liniște, a început să strige. Săptămâna trecută am fost la Mănăstirea Curchi, unde m-a întâlnit cu d-na Mila care mi-a zis că familiei mele (inclusiv soțului și copiilor) sunt făcute farmece, mai ales soțului pe băutură ca să stingă și că asta le face soacra-mea (ca să nu plece de lângă ea – că noi vrem să plecăm din țară) și o vecină (de invidie). Că i s-a dat apă de la mort (noi într-adevar în aprilie și mai am fost cu toată familia la înmormântări – și la ambele ne-a invitat soacra). Dar într-adevăr în ultima vreme deja de vreo 5-6 luni în fiecare seara vine cu băutură acasă (măcar o bere, sau un păhăruț de vin) și după ce le bea se începe. Mi-a zis d-na să citesc Rugăciunea sf. Ciprian … sincer nu știu ce să fac corect, nu vreau să iau păcate asupra mea (în privința soacrei), dar sincer după ce ea vine la noi în casă sau noi mergem la ea … SCANDAL!!! Ce să fac Părinte, cum să procedez corect, unde să mă adresez, poate trebuie să-l discânt (de biserică nu vrea să audă). Am fost la Mănăstirea Ciuflea acum și am pus la proscomedie la sănătate familia mea, da și pe soacra-mea și vecina (la proscomedie la sănătate ca rău făcătoare). Vă rog să mă ajutați, să mă îndrumați să fac corect să nu fie păcat … vreau liniște în casă.

  • Eugenia a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

În primul rând, Mănăstirea Curchi, este mănăstire de bărbați, și doamne Mile, nu au ce căuta pe acolo, decât ca pelerini, nu ca învățători duhovnicești! Îmi pare rău, că se găsesc astfel de femei  care se ocupă cu nu știu ce! Poate că ar fi cazul să-l anunțați pe părintele stareț, sau măcar pe cineva din personalul mănăstirii că pe teritoriul mănăstirii sunt astfel de șarlatani! Că e șarlatană doamna în cauză, vă puteți convinge după roadele pe care ea le-a semănat în sufletul Dvs! În loc să aducă pace, dragoste și bunăînțelegere a semănat mânie, ceartă și suspiciuni între Dvs! Aduceți-vă aminte de Sfânta Scriptură cum spune: ”După roadele lor, îi ve-ți cunoaște!” Roadele doamnei, sunt vizibile!

În privința rudelor, nu trebuie să ne rugăm ca pentru răufăcători, ci trebuie să ne rugăm pentru ca Dumnezeu să le trimită înțelepciune, pace și dragoste! Doar nu doriți ca Dumnezeu să le pedepsească, ci dimpotrivă, să le lumineze, să le înțelepțească! Așa ar fi corect din punct de vedere ortodox! Aceasta ar fi culmea dragostei desăvârșite – să te rogi pentru vrăjmași, să-ți pui viața pentru aproapele!!!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.