sunt pacatoasa!!

0
0

Bună ziua, de mult timp vreau să mă mărturisesc. Dar mă tem că voi fi alungată din mănăstire ca cea mai mare păcătoasă. De patru ani trăiesc cu un bărbat şi încă nu am reuşit să ne cununăm pentru că acum timpurile sunt foarte grele, de acum trei luni sunt însărcinată şi am decis să lăsăm pruncul să fie. Problema cea mai mare, părinte, e în faptul că suntem „verişori drepţi”, de multe ori am încercat să ne despărţim, dar dragostea e mai presus de toate, sunt cupluri care nu se iubesc, trăiesc numai pentru bogăţie sau altceva, dar noi ne iubim atât de mult, ne înţelegem de minune, suntem un cuplu de invidiat la cât de mult ţinem unul la altul, am fost prin lume mult, am muncit prin toată Rusia, dar uite Domnul ne-a dat darul dragostei,  dar ne-a luat darul banilor. Muncim mult, dar peste tot suntem alungaţi fără nici un ban, acum foarte mult ne dorim să ne cununăm, dar cine ar vrea să cunune nişte păcătoşi aşa ca noi. Mă tem părinte pentru copilul nostru şi pentru neamul lui, ştiu că pentru păcatul nostru va trebui să răspundă până la al nouălea neam. De multe ori îmi pun întrebarea: de ce Domnul nu a dat o limită la iubire să iubeşti cu o limită oarecare să ştii când trebuie să te oreşti, ‘un lucru e cert, dragostea nu are neamuri şi nici limită.

  • You must to post comments
0
0

Tare îmi pare rău de voi soră… Tare, tare, tare! Și din păcate, nici nu am cu ce să vă ajut, pentru că într-adevăr, nu se va afla un preot care să vă cunune și nici măcar dispensă de la Episcop nu o să puteți primi nicio-dată și copilașul Dvs. va fi rod al păcatului….

Unica ieșire din situație, este încetarea păcatului, adică să vă despărțiți. Eu nu știu, când o să reușiți. Cert este că până nu se va pune capăt păcatului, bucuria de a avea pace în suflet nu o să o aveți. Desigur, Dumnezeu nu voiește moartea păcătosului, desigur că Dumnezeu vă iubește, dar cel mai mult, Dumnezeu iubește pocăința, adică lepădarea păcatului și lacrima pentru păcatul săvârșit! Dumnezeu să vă lumineze! Da copilașul, desigur lăsați-l și rugați-vă Domnului pentru el.

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.