0
0

Bună ziua, părinte. Am un mare necaz şi nu mai ştiu cum să ies din această grea situaţie, sunt o mamă divorţată cu 2 copii, deja adolescenţi. Muncesc mereu, dar am o datorie foarte mare şi nu e problemă că nu întorc bani, ba da, şi mulţi, dar îi am împrumutaţi cu camată sau cum se spune la acea sumă plătesc lunar 10 procente, ceea ce mă distruge, aş vrea să vă rog din tot sufletul să-mi daţi un canon, să-mi spuneţi ce ar trebui să fac să ies din această mare nevoie, căci din 2007 plătesc mereu lunar procentele, dar suma rămâne aceiaşi, daţi-mi un sfat vă rog mult. Sunt în Italia şi starea sănătăţii nu e foarte bună, nu aş vrea să mi se întâmple ceva, să-mi rămână copiii cu acest mare necaz. În numele Bunului Dumnezeu vă rog, daţi-mi un sfat. Dumnezeu să ne ierte.

  • You must to post comments
0
0

Citiți vă rog Acatistul Sfântului Mina! Dar, citiți-l vă rog în toată seara, măcar timp de 40 de zile. El, este cel care mijlocește înaintea Bunului nostru Dumnezeu pentru cei care se află în necazuri financiare: datorii, pierderi, etc. Și vă rog mult să nu uitați niciodată: Nădejdea mea, este Tatăl, scăparea mea, este Fiul, acoperământul meu, este Duhul Sfânt  – Treime Sfântă, Slavă Ție!

După credința voastră va fi vouă! De asemeni, analizați perspectiva de a împrumuta suma de bani de la cunoscuți, pentru a închide datoriile și pentru a achita doar suma, fără de procente!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.