pacat

0
0

Sărut mâna! Sunt un copil de 13 ani şi de ceva timp am făcut un mare păcat: m-am masturbat. Problema este că încă mai fac asta (odată pe lună), parcă nu mai gândesc, îmi pierd pur şi simplu controlul când vine vorba de chestia asta. Sunt credincioasă, mă rog în fiecare seară, încerc să fiu o persoană bună şi îmi place foarte mult să fac o persoană să se simtă bine indiferent prin ce necaz trece. Mi-am mărturisit păcatele în faţa unui preot şi am avut o perioadă în care m-am oprit. Apoi, dintr-o prostie am început iar. Aş merge la spovedanie mai des, dar îmi este ruşine, preotul la care merg este unul foarte blând, prietenos şi înţelegător, însă pur şi simplu mă simt jenată de ceea ce fac. Ce mă sfătuiţi să fac ca să scap de acest necaz?

  • You must to post comments
0
0

Iubită soră, zice Sfânta Scriptură: ”Faceți făgăduințe și le împliniți Domnului Dumnezeului vostru!” Aceasta este o ieșire din situație pentru a nu mai păcătui! Dar, mare grijă, dacă ați făgăduit și ați călcat, mare păcat ați făcut!

Despre acest rușinos păcat, scumpă soră aveți mai multe materiale în rubrica noastră Frământările sufletești ale tinerilor!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.