viitor cu cap de mort

0
0

Bună ziua. Am citit cartea „Viitor cu cap de mort” şi nu ştiu în ce măsură să cred ceea ce apare acolo. În carte apare şi părintele Arsenie Boca. E scris că pământul are mai mult de 50.000 de ani, dar eu aşa am citit în cărţi ortodoxe că are în jur de 7.500 ani. Şi în plus mai e scris că la răstignirea lui Iisus au fost prezenţi oameni din alte epoci, care s-au „teleportat” acolo. Acesta e motivul principal pentru care nu cred ce scrie în carte. În schimb apar şi lucruri adevărate despre masonerie, new age şi aşa mai departe. Dumneavoastră ce credeţi despre uriaşii care au trăit pe pământ? ce se ştie despre ei? Şi îmi sugerati vă rog câteva cărţi ortodoxe, care credeţi că sunt de folos pentru o concepţie adevărată asupra lumii? (pe lângă biblie).

  • You must to post comments
0
0

Dragă Mihai, nu am citit cartea în cauză, dar, după cum o descrii, nici nu mă prea grăbesc. Intuiesc că nu am pierdut prea mult!

Îți recomand să citești cartea Părintelui Serafim Rose – Cartea Facerii și omul începuturilor! Sunt sigur, pe deplin o să vă satisfacă interesul!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.