familia

0
0

Bună ziua. Suntem o familie tânără, cu frică de Dumnezeu. Ne-am cununat și Cel de Sus ne-a binecuvântat cu un copilaș care urmează să fie născut în decembrie. Nici nuștiu cum să încep, ne înțelegem foarte bine cu soțul și sper să fie așa și mai departe, dar am vrut să vă întreb: relațiile între soți de tip nestandart (oral, anal), soțul mi-a propus cu motivul că suntem doar un tot întreg și trebuie să ne permitem și de astea. Nu dau vina pe el, dar mă temeam că dacă îl refuz peste un timp va apuca alte drumuri. Avem duhovnic comun și nu știu cum să mărturisim păcatul, în suflet parcă îs două lumi: unul zice că se poate, că suntem soți, dar cealaltă nu se poate e păcat în fața lui Dumnezeu. Luminați-mă vă rog, căci suntem peste hotare și vreau să mărturisesc păcatul corect, și cum să-i lămuresc soțului că e păcat. Mă rog de mă iertați că pun așa întrebări urâcioase.

  • maria carp a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, acest gen de întrebare îi framântă pe mulți la ziua de astăzi, în veacul desfânării când diavolul a făcut din noi mădulare ale spurcăciunii și urâtului păcat. Dumnezeu a lăsat împreunarea soților pentru a prelungi neamul omenesc, iar diavolul a făcut din împreunare un idol căruia se închină toată lumea astăzi lepădânduse de Domnul. Cunoaștem istoria orașelor Sodoma și Gomora din țara sfântă, pentru ce au foast șterse de pe fața pământului, pentru acest păcat apoi și Mântuitorul spune dacă înainte de venirea sa cineva făcea păcatul și era pedepsit apoi acum numai dacă privește cineva cu ochii sau se gândește deja este păcat. Deci respectiv și soțul dumitale nemulțuminduse numai cu faptul de a păcătui așa cum a dat dumnezeu . dar cerând diavoleasca plăcere și spurcare face foarte mari păcate , spunei să se mai gândească la viitorul copilaș, psalmistul spune : întru fărădelege ma zămislit și întru păcate ma născut maica mea, de aici luăm iarăși învățătură că păcat este mare.

Dacă omul ajunge obsedat sexual, fiind permanent cu gîndul şi fapta spre desfrînare, adică să-şi canalizeze toate forţele şi energiile intelectuale şi fizice spre aceasta, neglijează de fapt darul dumnezeiesc dat omului. Chiar mai mult: îl distorsionează, îl schimonoseşte şi îl dezumanizează.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.