neputința

0
0

Părinte, mama mea e bolnavă psihic, am internat-o de mai multe ori la Psihiatrie cu Poliția pentru că refuză internarea și acum istoria cred că se repetă pentru că nu vrea să-și mai ia tratamentul. Fără tratament are ieșiri verbale violente, nu mai rezist, câteodată simt că e o bătaie de joc, am și eu copii, probleme în căsnicie, nu mai rezist psihic. Dacă o internez iar și aduc Poliția ca să mă ajute, de asta chem Poliția, ea îmi reproșează că nu o respect, că nu o iubesc c-o fac de râs chemând Poliția, dar ea nu vrea altfel să se interneze și să-și urmeze un tratament. Vă rog să-mi spuneți cum să gândesc că nici de gândit nu mai sunt în stare. Vă mulțumesc.

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Porniți de la principiul: dacă aș fi eu în locul ei, cu astfel de probleme etc, cum aș vrea să procedeze cu mine fiica mea proprie?! Cred că conștiința vă va fi cel mai bun sfetnic în acest caz, căci de-l faci pe cineva să sufere, care e zidire a lui Dumnezeu, ne mai vorbind că e mamă, ți se dă de la Dumnezeu să treci prin aceeași durere. De ce nu chemați preotul să vorbească cu ea, dar forțele de ordine?! De ce nu chemați pe cel ce poate să facă ordine în suflet, și nu să aplice dur și rece o constrângere? Poate răbdând pe mama vă plătiți din păcate, nu credeți?! Chiar de nu mai rezistați, cel ce va răbda cu dragoste până la sfârșit, acela se va mântui. Însă cum zice apostolul Pavel: dragostea nu caută ale sale, nu jignește etc… La dvs este dragoste pentru mama?! Cercetându-vă și răspunzând veți înțelege singură răspunsul.

Sfatul meu este să vă adresați unui duhovnic și să rezolvați împreună această problemă, căci poate mama dvs anume de asta are nevoie. Doamne ajută!

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.