0
0

Buna ziua tuturor. De când am descoperit acest site, am început să descoper și să înțeleg corect Ortodoxia și pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu și vă mulțumesc și dvs pentru toată munca. Am o nelămurire și vă rog mult să mă ajuați cu niște sfaturi. În satul în care am copilărit este un preot care „deschide cartea” și prevede / prezice viitorul. În fiecare zi de miercuri și vineri, oamenii din localiate și împrejurimi stau și așteaptă în fața bisericii să vorbească cu acest preot. Din păcate, și mama mea a fost 🙁 Am discutat cu mama și sper că a înțeles. Mă tot gândesc ce aș putea să fac în această privință. Mi se rupe sufletul când văd atâția oameni care așteaptă în fața bisericii să intre să vorbească cu acest preot. Ce aș putea eu să fac, cum să acționez? Doamne ajută!

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Dureroasă istorisire și mi se frânge inima când văd că mai marii noștri nu iau măsuri. Eu cred că în baza acestui răspuns al nostru puteți face o cerere către mitropolia locului de care aparține acea biserică și să cereți puțină explicație la fapta acestui părinte. Specificând că aceste fapte ale lui par smintitoare și nu sunt ziditoare. Și la sigur veți primi un răspuns, poate că și veți vedea niște schimbări.

Doamne, luminează pe cei care greșesc în cele ale credinței și dă-le înțelepciune să le recunoască și să se oprească de la cele necuviincioase.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.