fetita bolnavă de inimă

0
0

Nu vreau să fiu în locul Dvs. scumpii mei părinți! Nu vreau ca nimeni în veac să simtă durerea pe care o aveți. Dar în același timp, vreau din tot sufletul și din toată inima, să nu vă pierdeți nici pentru o clipă speranța în ajutorul lui Dumnezeu! Țineți minte cuvintele Sfintei Scripturi: ”Tu ești Dumnezeu, care-le faci minuni”! Așadar, în Dumnezeul nostru care face minuni, să nu uitați să vă puneți speranța! Eu nu știu, poate că, în aceste clipe când eu deja vă dau răspunsul copilașul Dvs. e deja acasă, sau și-a revenit, nu știu, Dumnezeu știe. Dar o să mă rog neapărat, ca Dumnezeul nostru să-i poarte de grijă. Vă rog mult, să ne trimiteți numele copilașului, ca să se roage și cititorii noștri pentru el și pentru voi, scumpii noștri părinți! Aici aveți și canonul pentru copilașul bolnav, citiți-l când aveți câteva clipe libere… Dumnezeu vă iubește, scumpii mei…
MULȚUMIM PĂRINTE PENTRU ÎNCURAJARE ȘI CUVINTELE DUHOVNICEȘTI, DIN PĂCATE FETIȚA NOASTRĂ A DECEDAT, am făcut tot posibilul și am adus fetița decedată și am înmormântat-o în Moldova, durerea este mare…. nu știu de unde să căpătăm forță…….. n-o să înțelegem niciodată de ce Dumnezeu dă așa dureri mari la copilași și atâta suferință….. fetița noastra a trecut prin niște chinuri groaznice la numai 2 luni (2 intervenții la inimă și un infarct soldat cu 1 lună de comă și în sfârșit decesul), operația a fost făcută de cel mai bun chirurg din Europa, dar din păcate toate eforturile noastre au avut un sfârșit dureros….. suntem niște părinți credincioși, am conceput copilul fiind căsătoriți, am frecventat biserica …. dar această durere ne-a doborât… încerc să nu-mi pierd credința în Dumnezeu… mulțumim….

  • nicolae a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu sunteți primii fraților și din păcate nici ultimii, prin inima cărora trece sabia și doar unul Dumnezeu, știe de ce procedează într-un fel sau altul. Chiar Sfânta Scriptură spune: ”Necunoscute, sunt căile Domnului”! Îmi aduc aminte de o familie la fel sfâșiată de durere ca și Dvs., au mers la un mare duhovnic din Ucraina, acuma, trecut și el la Domnul, să-i întrebe ce va fi cu copilașul lor bolnav. Acel părinte, le-a răspuns simplu: ”O să aveți și voi în cer un rugător pentru familia Dvs”.

Dumnezeu, știe mai bine ca oricine, de ce procedează într-un fel sau altul. Noi, trebuie să găsim tărie de caracter, ca să acceptăm rânduiala Sa. Știu că vă este greu să acceptați această ideie, totuși, vă rog să vă întăriți și să rămâneți alături de El, înțelegând, că copilașul Dvs., este în ceruri, a scăpat de durere și se bucură, împărtășindu-se din Slava lui Dumnezeu! Vedeți vă rog, pentru întărire și materialul de aici! O să înțelegeți ce am în vedere, mai bine ca oricine!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.