copii

0
0

Sărut mâna, părinte sunt și eu o mamă necajită care mi-am crescut singură copii de la 30 de ani rămânând văduvă, acum mă confrunt cu ceva probleme care nu știu cum să le rezolv, băiatul meu face 30 de ani în decembrie, nu e căsătorit a avut o prietenă 5 ani, dar nu prea merge relația când sunt împreună când nu, problema ce mă doare cel mai mult e că s-a cam apucat de băut (bere) și ce e mai rău în fiecare seară, după ce vine de la lucru. Ceea ce nu mi se pare normal să bei zilnic una din motivele pentru care se și ceartă cu prietena. Vă rog să mă ajutați ce să fac să-l întorc pe calea cea bună? Eu mi-am pierdut sotul la 30 de ani cu probleme cu ficatul, nu mai vreau să mai trec încă odată prin așa ceva cu băiatul, sunt foarte necăjită și mi-aș dori să aibă și el o familie să pot să mă bucur de ei. Vă mulțumesc, Emilia Vanca.

  • emilia a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, problema băuturii este foarte distrugătoare azi, dar uite că și păcatul desfrânării nu este mai puțin distrugător, așa perd ei binecuvântarea lui Dumnezeu la o căsătorie adevărat fericită și mântuitoare, acuma are mult de muncit asupra propriului său suflet dacă va înțelege că principalul la Dumnezeu este sufletul, ce va putea da omul în schimb dacă va perde sufletul său? Rugăciunea să vă fie prietena cea mai bună, rugăciunea părinților cu credință întărește temelia caselor copiilor. Vorbiți și cu duhovnicul vostru și urmații sfaturile.

„Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu toată puterea ta. Și poruncile acestea, pe care ți le dau astăzi, să le ai în inima ta. Să le întipărești în mintea copiilor tăi și să vorbești de ele când vei fi acasă, când vei pleca în călătorie, când te vei culca și când te vei scula. Să le legi ca un semn de aducere-aminte la mâni și să-ți fie ca niște fruntării între ochi. Să le scrii pe ușorii casei tale și pe porțile tale.”

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.