0
0

Bună ziua mă adresez și eu cu o întrebare la d-voastră, trăiesc cu un băiat de un an și 4 luni, dar nu știu care e motivul că permanent între noi apar careva probleme și conflicte de la nimicuri. Într-o zi atât de tare ne-am certat că eram gata să-l las și să plec, dar ceva mă ține lângă el și aș vrea să înțeleg ce se întâmplă și de ce nu pot să plec de la el, doar văd tare bine că nu prea suntem fericiți și nu știu dacă mă iubește cu adevărat sau trăiește cu mine doar ca să am grijă de el. E păcatul meu că cred așa, dar sinceră să fiu nu mai am puteri să lupt și să-l fac să înțeleagă că viața e frumoasă și merită trăită, încerc să-i spun că e păcat să trăim așa necununați și trebuie să întemeiem și noi o familie, să creștem copii, dar nu vrea.

  • You must to post comments
0
0

Mergeți la Biserică, mărturisiți-vă, împărtășiți-vă, dacă vă va da voie părintele, cereți canon de pocăință și rupeți-o, cât nu e târziu!

Fetelor, nu vă este nimeni de vină! Marea greșală pe care o comiteți și pentru care trebuie să vă răsplătiți cu fericirea din viața Dvs., sunt relațiile înainte de Taina Sfintei Cununii! Acest păcat, distruge armonia și fericirea atât de mult râvnită și dorită, încât, toate bogățiile pământului nu vă mai pot încălzi inima pe viitor!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.