CANOANELE MAICII DOMNULUI

0
0

Mă iertaţi, vreau să vă întreb şi eu ceva. Recent am cumpărat online (am văzut că se poate şi descărca gratuit) cartea „CANOANELE MAICII DOMNULUI”. Aş vrea să ştiu dacă se poate citi şi de o păcătoasă această carte şi dacă se poate citi – dacă trebuie făcut într-un anumit fel, am văzut că este structurată pe opt glasuri fiecare glas începând cu sâmbătă seara şi terminându-se cu vineri seara. Vă mulţumesc anticipat din suflet pentru răspuns. Doamne ajută!

  • You must to post comments
0
0
Doamne ajută. Se poate soră Anca. Noi nu suntem mai sfinți. Și rugăciunile nu au fost făcute pentru ca să fie rostite de sfinți ci au fost rostite de oameni care au devenit sfinți. Deci rostirea rugăciunii în modul e curat ne poate sfinți. De aceea vă spun că toate să le faceți cu credință și cu tragere de suflet, „rugumând” ceea ce citiți. Nu treceți numai cu membrana ochiului ci și cu haina sufletului. Meditați mereu la ceea ce citiți căci altfel nu vă este spre nici un folos rugăciunea. Mai degrabă 5 cuvinte care să vă macine mintea mereu, decât o carte din care nu ați înțeles absolut nimic. Însă varianta cea mai perfectă ar fi o carte care vă macină mintea.

Împărtate, Domn și Stăpân al întregului univers, rupe lanțurile care leagă perceperea noastră și umbrește sufletul nostru cu umbra Duhului Tău.
Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.