Cipul

0
0

Sărut mâna, părinte! Comentariu pe care urmează să-l lipesc l-am făcut la articolul unui ziarist cu blog, unde vorbea despre politicieni, persone publice, televiziuni, discoteci, supermarketuri şi reacţiile, comentariile  –  pregătirea de sfârşitul lumii. Comentariu: O adevărată nebunie, Victor! Lipsă de… orice… în loc să ne-ntărim, ne fleoştim… Nu mai zic de politicieni, că intru în sâmburele.. şi-o iau pe alt drum cu ideea. Pregătirea de sfârşitul lumii… înşelare diavolească! Păi prin pregătire, spunem de fapt că ne supunem – ăsta e sfârşitul – supunerea. A spune NU, a NE ÎMPOTRIVI… este VIITORUL. Citez pe părintele Proclu Nicău, cuvântul Domnului: “Vă urâţi şi eu vă urăsc, vă iubiţi şi eu vă iubesc”, şi zic şi eu mai departe: Îl vom părăsi pe Dumnezeu, şi El ne va părăsi pe noi. Şi asta fac toţi cei mai sus menţionaţi, prin disperarea lor – pregătirea – supunerea – părăsirea. AVEM DOVEZILE ISTORIEI POPORULUI ROMÂN, CREŞTIN ORTODOX.. CĂ CEI PUŢINI S-AU ÎMPOTRIVIT CELOR MULŢI! Şi iată c-am avut libertate pâna nu de mult.. ASTA TREBUIE SĂ FACEM ŞI NOI! Şi dacă înşelătorii noştri conducători politici ne vor refuza petiţiile, demersurile… ( AR TREBUI DAŢI JOS DOAR PENTRU FAPTUL CĂ NE-AU ÎNŞELAT! Ascunzându-ne această lege) SĂ NE RIDICĂM! CU CRUCEA ÎN INIMĂ, ARĂTÂND CĂ NU SUNTEM OILE LOR, CI ALE LUI DUMNEZEU. Să ne sincronizăm inimile.. noi ăştia puţinii ( putin câte puţin) care am semnat petiţia.. care mărturisesc pe Dumnezeu, pe situri, bloguri, la emisiuni tv.. căci mulţi sunt acum cu inima în două: aşteparea, sau împotrivirea? Cu toţii ne gândim: servici, mâncare, copiii noştrii… să ne răcim sau să ne aprindem? CU CÂT NE APRINDEM MAI MULŢI, CU ATÂT FOCUL VA FI MAI MARE. Şi mai ales dacă ne vom aprinde cu toţii în acelaşi timp (la un moment limită) sincronizaţi de oamenii lui Dumnezeu, care dispun de mai mult răsunet: funcţie, site, blog, tv…  lăsând serviciul, casa, masa.. şi ieşind în stradă… pe 20, 30 îi mai trec cu vederea, dar mii, zeci de mii, sute de mii… milioane.. DOAMNE AJUTĂ! Şi cu “Uniunea asta Europeana”… DACĂ EI S-AU RUPT DE HRISTOS, AU UITAT DE DREPTURILE OMULUI.. SĂ NE RUPEM ŞI NOI DE EI! SĂ-I UITĂM ŞI NOI! Dacă altă soluţie pe cale omenească nu există.. Acest comentariu l-am postat de nenumarate ori şi de fiecare data a fost şters, chiar şi atunci când l-am postat făra rândurile ce conţineau: „meritul” politicienilor..”instigare” la.. Mi-au lăsat doar al doilea comentariu: Dumnezeu să ne lumineze şi să ne-ntărească, pe toţi. Cu ce-am greşit, părinte?

  • Adrian a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Cei care nu sunt din adevăr, nu-l cunosc și nici nu-l pot primi și înțelege. Mulți sunt chemați, dar puțini aleși. Și mă doare inima când și mulți din cei ”aleși”, se leapădă de chemarea sa.  Știți, Hristos și-a ales ucenici oameni simpli, pescari fără școală: ”Și-a ales pe cele nebune ale lumii, ca să rușineze pe cei înțelepți; pe cele slabe ale lumii, ca să-i rușineze pe cei tari.” ( I Corinteni 1, 27). Nu văd să fi greșit dvs cu ceva, de-am fi noi toți fierbinți în credință, s-ar amâna de tot acest sfârșit, dar așa, pentru că suntem ”căldicei”, cum se spune în Apocalipsă, ”ne va vărsa Domnul din gura Sa”. Întroducerea cipurilor pe documente este o etapă premergătoare venirii anticristului și faptul că Sfântul Paisie Aghioritul ne spune să ne le primim, pentru mine este destul. Multora dintre noi ne plac cărțile Sfântului Paisie, însă când e vorba să punem în practică ceea ce am citit, ne dăm înapoi. Așa suntem noi: la plăcinte înainte, cu argumentele de la Sfinții Părinți, la război înapoi, tot cu argumentele de la Sfinții Părinți. Oricât de puțini am fi, cei care nu vrem să le primim, ne putem cere drepturile, cred că suntem mai mulți decât homosexsualii, ceilalți dacă le plac, nu au decât să le poarte. Mulți le vor lua de frică să nu moară de foame, însă în acea vreme Dumnezeu își va retrage binecuvântarea Sa, pământul nu va mai rodi, iar cu cipul nu vor mai găsi ce să cumpere. Să fim atenți deci, treji și să luptăm pentru credință, iată mucenicia ce trebuie s-o arătăm în timpurile noastre! Căci timpul e aproape și se așteaptă doar să fie înlăturat cele ce împiedică venirea anticristului. Și cine este?! Este – Duhul Sfânt! Când omul se întunecă de păcate, nelegiuiri și întuneric, Duhul Sfânt se scârbește și pleacă de la el. Treptat El este îndepărtat de la mulți, până când va fi luat cu totul de pe pământ, și atunci va veni guvernarea întunericului. Să ne ferească Domnul de căderi în păcate de moarte, pe toți!

Păcatul – este moartea sufletului, precum pocăința – este învierea lui. Să ne pocăim deci, căci moartea e la uși și vai nouă, de ne găsește în păcat!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.