Relația cu părinții

0
0

Tatăl meu ani de zile îmi spunea că ”nu sunt bună de nimic, o să fiu bătută de bărbat, învăţ carte degeaba” şi în momentul de faţă îmi răsună în minte cuvintele lui. Am rămas fără servici şi nu sunt căsătorită şi îmi este teamă să nu fie vre-un blestem pe capul meu. Vă rog să îmi spuneţi cum aş putea să mă vindec sufleteşte.

  • Mageru Elena a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Totul e cu putință la Dumnezeu, de te rogi și nădăjduiești cu credință. Rugați-vă pentru tatăl, să-l ierte Dumnezeu, iar dvs dați uitării acele cuvinte și încercați să lucrați fapta bună și să trăiți frumos creștinește, îngrijindu-vă mai mult de cele ale sufletului. Căci de un suflet smerit, care iartă totul la toți și se roagă pentru toți, nu se leagă blestemele spuse la furie, ori din nesăbuință. De toate se îngrijește Dumnezeu și cu milă privește la cel mai mare păcătos, îl privește ca pe o oaie rătăcită, nu ca pe cineva demn de pedeapsă. El e Dumnezeul milei și iertării – să nu uităm de asta, dar nici să aprofităm, ci cu bună chibzuință să facem cele ce ne-a poruncit nouă. Când se abate asupra ta vreo scârbă mare, sau cineva te acuză pe nedrept, te blastămă – tu nu răspunde nimic urât înapoi, ci binecuvântează-i și roagă-te pentru acei oameni, așa devii una cu Hristos – Împăratul Slavei Cerești!

Sus să avem inimile, ca într-un glas să mărturisim pe Tatăl, pe Fiul și pe Sfântul Duh – treimea cea de-o ființă și nedespărțită!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.