Căsătorie

0
0

Părinte aș vrea să mă căsătoresc și eu dar încă nu m-a cerut nimeni de soție, am 25 de ani și sufăr de depresie cred că asta este cauza, dar am serviciu și mă descurc singură și sunt luptătoare. Vă rog dați-mi un sfat.

  • Rosu Diana a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Of, Doamne. Și dacă ași avea lumea toată și îmi voi pierde sufletul: Oare la ce îmi va folosi. „Căci ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?”. Iubită soră. La ce îți va folosi căsătoria dacă îți vei pierde sufletul. Eu spun așa: încearcă mai întâi să cauți Izvorul Vieții veșnice și nu te tângui că nu te-ai căsătorit. Fii mireasa lui Hristos mai întâi și Domnul va trimite pe cel potrivit ție. Știe Domnul fiecare de ce are nevoie. Numai că noi nu știm cum să cerem. Uite îți recomand o rugăciune potrivită faptului: „Rugăciune pentru căsătorie(pt cei care nu și-au găsit încă partenerul)”. Roagă-te mai cu adevărat și cuvintele tale vor fi ascultate. Însă și mințile să nu le pierzi de vor începe candidații să dea târcoale la poarta ta. Să fii înțeleaptă și să dorești o familie creștină cu adevărat. O familie a cărei temelie este Hristos.

Doamne având dorința de a purta crucea căsătoriei, Te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.