0
0

Bună seara, Părinte. Spuneţi-mi vă rog dacă am fost cu ceva timp în urmă (cu aproximativ o lună în urmă ) şi mi s-au citit 3 zile la rând cartea lui Sfântul Vasile cel Mare pentru dezlegarea cununiei, şi acum aş vrea să mi le citească iarăşi, e bine asta sau nu, nu e prea des, dar parcă simt nevoia aceasta? Şi încă o întrebare spuneţi-mi vă rog în Chisinau pot găsi un călugăr ca să mi le citească? Vă mulţumesc mult. Îmi cer scuze de deranj.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Vai de mine ce prostie mare. Cine v-a spus că rugăciunile Sfântului Vasile sunt pentru dezlegarea cununiilor? Nu există așa învățătură. Nu sunt pentru aceasta. Categoric vă interzic să vi se mai facă aceasta. Și vă îndemn să vă spovediți pentru acest lucru. Mergeți la un duhovnic bun și nu mai umblați brambura prin lumea credinței. Nu vedeți că sunteți singură și fără cârja de sprijin și ajutor a duhovnicului. Rugăciunile Sfântului Vasile sunt pentru alinarea celor posedați de duhul răutăților, și în funcție de credința celui posedat sunt și vindecătoare. De aceea vă spun, cât nu e târziu să vă opriți de la practicarea acestor rugăciuni. Ascultați-mi cuvântul și opriți-vă acum cât nu e încă târziu, că pe urmă veți avea chinuri de la cel rău. Și cu aceasta nu se joacă.

Doamne iartă-le că nu știu ce fac. Și întărește păstorii turmii Tale în cunoaștere și învățătură pentru a da celui păstori înțepciunea cuvenită și puterea în a lupta.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.