Nu știu ce să fac...

0
0

Părinte, Bună Seara! Eu vreau să vă întreb, nu ştiu cum să fac şi ce să fac, iubesc un băiat foarte tare… Dar el mă vede ca prietenă… Nu ştiu cum să procedez, deja, de 4 ani de când nu dispare simţul acesta… Nu pot să iubesc pe altcineva, cine mă iubește pe mine… Părinte ajutaţi-mă, daţi-mi un sfat, ce să fac, cum să fac… Spuneţi-mi vă rog, eu nu ştiu cum, dar nu mai pot aşa…

  • Marina a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună seara. Ce putem noi să vă sfătuim în această problemă delicată. Rugați-vă Domnului să vă arate Voia Lui și dacă se poate să vă uniți destinul cu acel băiat, desigur dacă și el (băiatul) vă va răspunde cu același sentiment de dragoste în timp. Dar în rugăciuni să nu cereți ca numaidecât să fiți cu el, dar să spunneți: Doamne, de e Voia Ta și de e bine pentru mine ca să fiu cu el, atunci binecuvântează-ne și unești-ne viețile, să formăm o familie frumoasă, plăcută ție. Cu sârguință și smerenie să vă rugați, mulțumindu-i mereu Domnului și iubindu-L pe El mai presus de toți și toate. Apoi să așteptați să vedeți cum vor decurge toate. Căci n-are rost să grăbiți lucrurile, sau să vă impuneți că s-ar putea să obțineți un rezultat contrar.

Sfântul Ambrozie spunea: ”Nu te neliniști prea mult pentru aranjarea sorții tale. Să ai doar dorință neclintită spre mântuire și, încredințând-o lui Dumnezeu, așteaptă ajutorul Lui, până când va veni timpul.”

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.