felicitări pentru comoara de informații duhovnicești postate pe site

0
0

Sărut mâna părinte, Iulian Rață! A trecut o vreme de când, nu am mai vizualizat site-ul din cauza lipsei timpului. M-am folosit și eu, în 2009, de niște răspunsuri la unele probleme personale și m-am bucurat de ajutorul primit. Revenind, am accesat predica zilei și am rămas plăcut impresionată să găsesc predica părintelui, Visarion Iugulescu, pe care l-am cunoscut personal și-l prețuiesc pentru frumoasele învățături lăsate. Vă mulțumesc că-i folosiți duhovnicește pe oamneii care au nevoie. Dumnezeu să vă răsplateasca însutit în Împărăția Sa. Numai bine, sărut mâna.

  • Daniela a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Deși va-ți adresat mie, mulțumirea se cuvine în cea mai mare măsură celorlalți confrați, colaboratori ai paginii noastre, care muncesc din greu, într-u Slava lui Dumnezeu! Sunt probabil puține acele pagini pe care cineva muncește dezinteresat, neremunerat, cu multă râvnă și dragoste așa cum se lucrează pe ortodoxia.md! Ei muncesc, iar eu culeg mulțumirile! În fine, oricum vă mulțumim și noi!

De cum sfințim Biserica din Lucașeuca, reven în forță la muncă, cu voia și ajutorul lui Dumnezeu! Încă odată vă mulțumesc și să ne vedem la poarta raiului, dacă nu reușim pe pământ!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.