Conceperea copilului

0
0

Sărut mâna, părinte. Aş dori să fac o mică completare dacă se poate. Eu am o fetiţă şi un băiat, când avea fata 6 luni, am rămas din nou însărcinată dar nu ştiam nimic, luam medicamente şi aveam şi c.m. Când am realizat, am fost la medic şi am vrut să fac întrerupere de sarcină pentru că tot aşa ştiam şi eu, că va avea copilul malformaţii. Medicul nu a fost de accord, a zis să nu mă tem că nu va avea nimic copilul, avea 10 cm şi avea de toate. Într-adevăr, l-am născut de Sânzâene, i-am pus numele Ionuţ, şi este foarte frumos, inteligent şi sănătos, mulţumesc lui Dumnezeu. Doamne ajută!

  • You must to post comments
0
0

Mare este Domnul și neștiute-s căile Lui. La dvs toate s-au petrecut oarecum din neștiință și nevinovăție. Și ați făcut bine ascultând medicul și având nădejde în Domnul, căci iată, nădejdea nu v-a rușinat. Dar de vă refereați de răspunsul de mai jos cu conceperea în post etc… atunci riscurile sunt mari, poate uneori nu de malformații, cât de neînfrânare și neascultare și de faptul cum devin acei copii crescând.

Cum spunea și Domnul: de nu știați vină nu aveați, dar iată, acum știți și vina va fi pe capul vostru. Deci să ne păzim de căderile în păcate și urât, ca să fim plăcuți Domnului, dar și viitoarea generație să fie sănătoasă din toate punctele de vedere.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.