0
0

Am făcut păcat dacă am ţinut postul tot de la început, dar într-o zi, am poftit şi mi-au zis că este un păcat să poftesc şi nu are nimic dacă nu ţin o zi din post… Şi aşa am fost convinsă să mănânc… Acum am mustrări de conştiinţă, am făcut ceva rău?… Oricum vreau să continui să ţin postul până la sfârşit.

  • Andreea a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Soră dragă, însăși conștiința vă șoptește că e păcat!Smile Ce pot să vă mai spun eu, dacă, Slavă lui Dumnezeu conștiința e vie! Am să vă spun simplu! La sfârșitul veacului va fi prigoană asupra creștinilor! Vor putea să cumpere și să mănânce doar cei ce vor avea semnul fiarei pe frunte și pe mâna dreaptă! Dvs., ve-ți fi pusă în situația de a alege, ori muriți de foame, împreună cu familia Dvs., Domnul știe, poate și cu copilul mic la piept, sau, vă însemnați cu semnul fiarei și vă permiteți să intrați și să luați tot ce doriți din Market! Ce ve-ți face? Ve-ți zice că eu azi poftesc și o să mănânc iar mâine ba? Nu cred!

Așadar, să ne deprindem de astăzi a posti și a lăsa poftele la o parte, ca în timpul greu al prigoanei să putem sta bine, să putem sta cu frică și să luăm aminte la cele ce se vor întâmpla!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.