Cum să procedez?

0
0

Sărut mâna, părinte! Nu pot să sufăr şi să mă uit la soţul meu mâhnit venit de la serviciu, de parcă vine la robie. Trăieşte cu mine de 5 ani, deoarece avem 2 copii. Îşi face datoria numai nu ştiu faţă de cine (soţie sau copii). Am greşit şi m-a iertat, e puţin mai uşor să trăieşti, dar orice cuvânt scos din gura mea neanalizat este în dauna mea. Sunt o proastă şi nu mai pot să rezist, mă enervez pe tot absolut, nu am pe nimeni în susţinere. Eu mă căiesc din toată inima, dar fiind eu în locul lui, nu ştiu cum aş proceda, în schimb sunt femeie. Mă distrug şi fizic şi moral şi psihic. Mă socot un nimeni şi-mi e ruşine; nu mă…, mă iertaţi, mi-i greu şi…

  • Natalia a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă Natalia, nu ajută la nimic și nici rezolvați nimic distrugendu-vă fizic, psihic și moral. Nu uitați că trebuie să fiți ajutor și sprijin soțului în calea mântuirii, cât și-n viața de zi cu zi. Plus aveți copilașii, de care trebuie să vă ocupați și care au nevoie de dvs. Le sunteți sprijin, ajutor, ghid, sunteți femeia căruia Dumnezeu i-a încredințat viața a doi îngerași, deci nu fiți egoistă, ci trăiți mai întâi pentru ei, copiii și soț și pentru ascultarea, smerenia, blândețea dvs, nu numai că soțul vă va ierta de greșeala făcută, ci și Dumnezeu se va milostivi către dvs și vă va binecuvânta familia. Mulțumiți-I pururea lui Dumnezeu pentru răbdarea și bunătatea soțului, căci prin iertarea și corectețea lui, vă mustră conștiința pe dvs pentru greșeală, astfel vă smeriți și pocăiți, ceea ce duce la mântuire. Deci, vedeți cum se mântuiesc soții în familie, prin greutăți și necazuri?! Rugați-vă pentru soț, să-l binecuvânteze Dumnezeu și să-i dea sănătate și pe dvs să vă înțelepțească și să vă dea răbdare, ca să fiți tare și să-i fiți mereu umil alături, ca să păstrați ceea ce aveți mai sfânt – familia!

Împărate Ceresc, Mântuitorule, apără, păzește și binecuvântează familiile creștine, ca să treacă prin necazuri, încercări, ispite cu mulțumiri și luptă duhovnicească, făcându-se astfel bineplăcuți Ție!

Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie,
Cu râvnă întru Domnul
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.