Căderea

0
0

Ce sfat puteţi da unui credincios care este la pământ şi încearcă din toate puterile să se ridice, dar nu reuşeşte? Toţi m-au părăsit la necaz. Singura alinare este părintele Ştefan Argatu, de la Focşani, care mă umple de multă credinţă în Dumnezeu. Am ţinut post negru, am participat la slujbele ţinute de dânsul, m-am mărturist, împărtăşit. Nu reuşesc să trec de necazurile care le am. Ce să mai fac?

  • You must to post comments
0
0
„În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.”(Ioan 16.33). De vă ajută acest părinte să ajungeţi la adevărata credinţă, atunci şi trăiţi în această crediţnă. Că v-au părăsit oamenii la necaz e dureros, dar aveţi pe cineva mult mai important alături. Atât cât dorim prezenţa Domnului în viaţa noastră, El nicicând nu ne părăseşte. „Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini. Că Eu sunt Dumnezeul tău, Eu întăresc dreapta ta şi îţi zic ţie: „N  u te teme, căci Eu sunt ajutorul tău!” (Isaia 41.10;13). Lăsaţi-vă toate necazurile în grija Domnului. Căci ştie El de toate de ce aveţi nevoie şi ajutorul Său va veni neapărat de nu vă veţi pierde credinţa şi speranţa la El. Dumnezeu nu ne dă mai multe încercări decât putem duce. Toată suferinţa este pentru binele sufletului, trebuie doar să ne rugăm să ne ajute să nu cârtim şi să primim de la El şi binele şi răul. Cereţi în rugăciune puteri pentru împlinirea voii Domnului, pentru întărirea pe acesată cale. Că participaţi la slujbe, vă mărturisiţi şi împărtăşiţi este foarte bine, dar aceasta ar trebui să fie pentru întărirea d-ră, nu ca plată pentru a obţine ceva. Şi nu uitaţi Domnul, ne iubeşte chiar şi atunci când ne lasă să suferim şi care ne şterge lacrimile atunci când ştie că suferim pentru binele nostru.

Doamnul, însoțește pretutindeni, și Maica Domnului ne ocroteşte mereu şi la bine şi la rău. Să credem că mila Domnului ne însoțește mereu!

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.