Dezamăgire

0
0

Părinte, îmi retrag furia sub limbă. Când am spus că, cum să cinstesti pe un rău făcător? Eram chiar rău supărată pentru că cineva înadins căci se cunoaşte, mi-a rupt ştergătorul de la maşină şi mă doare, dacă plouă nu mai văd nimic… mă iertaţi. Hristos a Înviat.

  • You must to post comments
0
0

Cu adevărat a Înviat. Stimată soră F. Încercați să creșteți duhovnicește. Ce sunt ștergătoarele din această lume. Dați-mi datele de cont și vă transmit eu bani sau chiar vă cumpăr niște ștergătoare ca să puteți vedea. Nu vă întristați pentru cele ce vi se întâmplă în această lume. Viața aceasta o avem pentru a ne mântui sufletește și de aceea avem nevoie de liniște și siguranță sufletească. Lăsați grijile lumești și căutați Împărăția lui Dumnezeu. Să știți că timpul faptei a trecut, ura s-a consumat, însă în fața lui Dumnezeu vei da răspuns pentru stările pe care le-ai avut atunci când un oarecare necaz te-a căutat. Încercați să vă întristați atunci când nu reușiți ceva sufletește și vă lăsați influențată de păcate. Iar restul să treacă de la noi.

Pentru a merge spre Împărăție nu avem nevoie de ștergătoare, așa că pot fi rupte de oricine. Important este ștergătorul sufletesc.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.