Ce să fac părinte?

0
0

Părinte, din luna octombrie tot merg prin medici dintre cei mai buni şi nimeni nu-şi poate da seama ce am. Boala a debutat în octombrie, atunci nu am mai simţit o mână şi un picior, le-am recuperat, dar analizele ies din ce în ce mai prost. În sufletul meu, eu nu mă simt bolnavă, eu cred că Dumnezeu vrea să mă întorc spre credinţă, mai ales mama mea care nu mergea niciodată la biserică, până acum nu vroia să creadă-n puterea lui Dumnezeu. Sunt viitor medic şi-mi dau seama că nimeni nu are răspuns. Sunt foarte supărată şi port în suflet o povară, de 7 ani trăiesc în curvie, eu vreau să ne căsătorim, dar el este nehotărât. Ce să fac? Mulţumesc.

  • Anghel Elena a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Scumpă soră, personal nu prea am noţiuni bogate despre medicină, de aceea mari sfaturi medicinale nu vă pot acorda! Totuşi, din cuvintele Dvs. ţin să vă îndemn să rugaţi cât mai mult şi să lăsaţi păcatul! Nu pot fi judecător, dar din moment ce conştiinţa vă mustră, se vede că şi păcatul poate fi rădăcina bolilor! Totodată, într-adevăr, cunosc foarte multă lume, pe care Dumnezeu anume prin necazuri i-a adus la Adevăr! Inclusiv şi din rândul ateiştilor!

Nu deznădăjduiţi la puterea lui Dumnezeu! Prietenului spuenţii foarte clar! Dacă ţine la Dvs. şi vă doreşte sănătoasă, să se cunune! Dacă nu, atunci poate ar fi cazul de gândit ce e de făcut mai departe cu viaţa! Veşnic a trăi în păcat, nu e bine deloc! Acolo unde este loc pentru păcat, nu este loc pentru Dumnezeu şi invers! De combinat, nu e posibil!

Preot Iulian Raţă

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.