Aberanți religioși continuă să își facă apariția – secta „Dumnezeu este femeie”

O sectă care nu a zăbovit să își facă apariția. O nouă sectă încearcă să își lărgească existența în rândul fraților noștri Români. Potrivit știrii de pe siteul http://www.infocrestin.com: „Misionarii acestei crediţe care îşi au sediu central într-un apartament din Capitală au început deja să distribuie prin blocurile din Bucureşti, pliante prin care sa atragă de partea lor cât mai mulţi creştini. Unul dintre pastorii bisericii, care s-a recomandat cu numele de Lee, a încercat să explice ca sursa credinţei lor este într-o zeitate de sex feminin, numită „Dumnezeu Mama””. 

Ținem să amintim că această sectă se declară luând ființă în 1964 prin profetul coreean Ahn Hong și are ca obiect propovăduirea credinţei conform căreia Dumnezeu ar exista în variantă de sex feminin, numit Dumnezeu Mama.  Învățătura lor ar fi: „Dumnezeu a făcut bărbatul şi femeia după asemănarea sa, aşa se arată în Biblie. Cu alte cuvinte, Dumnezeu sunt doi, masculin şi feminin. Dacă există imaginea feminină a lui Dumnezeu, Cum trebuie s-o numim? Dumnezeu Mama. Noi credem în Dumnezeu Mama. Pentru că Ea a venit pe acest pământ S-a întrupat. Biserica noastră a fost stabilit în anul 1964 de Hristos Ahn Sahng Hong. Ahn Sahng Hong este a două venire a lui Isus„, a încercat pastorul Lee să îi convingă pe jurnaliști să aderăm la credinţa sa.

Deja se poate de mai adăugat încă o aberație la toate abaterile lumii acesteia. Religii care își fac loc printre zidurile locatarilor și încearcă să răspândească propriile învățături și în urma la toate acestea să își impună propriile sale idei. Desigur că aceasta nu va avea mare răspândire în rândul oamenilor credincioși, deși nu e de mirare de se va lărgi cercul adepților acestei secte.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie