Ai nevoie de: 1 cutie compot de ananas rondele, 2 mandarine, 1 măr, 1 portocală, căteva boabe de struguri (sunt primite și alte fructe), 1 plic gelatină, 1 pachet biscuiți (de post).

Cum procedezi: Pui gelatina la înmuiat  pentru 10 minute în zeama compotului de ananas. Cureți mandarinele și mărul și le tai felii sau rondele. Stropești feliile de măr  cu sucul de la o jumate de portocală. Speli strugurii și le scoți boabele. Dizolvi gelatina puțin încălzind-o  și o lași să se răcorească.

Într-un vas tapetat cu celofan sau folie alimentară așezi cît mai estetic fructele, torni gelatina călduță amestecată cu zeama de portocală rămasă, iar deasupra asezi biscuiți unul lîngă altul. Dai la rece pentru 2-3 ore. Scoți vasul, răstorni desertul pe un platou, apoi îndepărtezi folia și porționezi desertul.

Poftă bună!