Sfârșitul lunii septembrie a adus bucurie în parohia Lucășeuca, odată cu distribuirea revistei ortodoxe „Sare și Lumină”. Această publicație oferă un spectru larg de informații misionare și educaționale cu caracter creștin-ortodox. Într-o epocă în care lectura tipărită pierde teren, revista a fost primită cu entuziasm atât de enoriași, cât și de elevii din localitate. „Sare și Lumină” își propune să întărească valorile spirituale și morale, răspândind mesajul credinței ortodoxe în comunitate, fiind un real sprijin pentru formarea tinerilor și revitalizarea vieții spirituale locale.

De revistă au beneficiat atât creștinii cât și elevii din Lucășeuca, dar și din Seliște, care s-au angajat frumos și în distribuirea acestuia pe teritoriul comunităților!

Gânduri de mulțumire se îndreaptă către toți cei care au contribuit la tipărirea și distribuirea acestei reviste, care au pus suflet și efort în aducerea acestei publicații în mijlocul credincioșilor, asigurând astfel continuitatea unui demers atât de important pentru întărirea credinței și educației religioase.

Preot Iulian Rață

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.